L'Escola de La Flama serà el nou col·legi electoral de Pineda de Bages

Fins ara, els veïns censats en aquesta secció s'havien de dirigir al local municipal del carrer Castellnou, que tenia moltes limitacions

Escola la Flama
Escola la Flama | AjSFB
Redacció
26 de juliol del 2018
Actualitzat a les 19:40h
Arrel de la petició expressa de l'Ajuntament de Sant Fruitós, l'escola La Flama serà la nova seu electoral de la secció que abraça el barri de Pineda de Bages.

L'escola, pertanyent al sistema educatiu públic de Manresa però ubicada al terme municipal de Sant Fruitós, passarà a ser el nou centre electoral de la secció 1-4-U després que l'Ajuntament de Manresa hagi accedit a la petició i autoritzi l'ús del centre com a espai electoral.

Fins ara, els veïns censats en aquesta secció s'havien de dirigir al local municipal del carrer Castellnou de petites dimensions i que no està adaptat per persones amb mobilitat reduïda, aspectes que han motivat aquesta petició.

També s'ha valorat que les mesures de seguretat, la infraestructura i la climatització de l'espai d'una escola pública, són molt més favorables per tal d'organitzar-hi una jornada electoral. Cal tenir present que una bona part de Col·legis Electorals es desenvolupen en escoles públiques.

Tal com ha fet fins ara, permetent el bon funcionament de l'escola La Flama, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages assumirà les despeses que es generin durant els comicis i vetllarà per tal que l'activitat del centre no es vegi afectat per aquest fet.