Gil Ariso repetirà com a alcaldable per Junts per Catalunya a Sant Joan de Vilatorrada

Gil Ariso tornarà a optar a l'alcaldia de Sant Joan
Gil Ariso tornarà a optar a l'alcaldia de Sant Joan | PDeCAT
Redacció
26 de juliol del 2018
Actualitzat a les 9:57h
Gil Ariso Planas ha sortit escollit en primàries internes com a cap de llista del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) a Sant Joan de Vilatorrada pels comicis municipals del maig del 2019, presentant-se sota la marca de Junts per Catalunya. 

Ariso és gestor de compres en una important empresa del sector metal·lúrgic. Pel que fa a la seva trajectòria política, del 2005 al 2011 fou regidor a l'oposició del consistori santjoanenc, i del 2011 fins a l'actualitat n'ocupa l'alcaldia. Molt implicat en la vida del poble, no només en la política, és soci i col·laborador en diverses entitats culturals i esportives del municipi. 

L'assemblea va estar conduïda pel seu president local, en Carles Juanpere, i va comptar amb la presència i la intervenció de la presidenta comarcal, Ivet Castaño. Els associats i associades assistents van ratificar la seva candidatura per unanimitat. 

Ariso va posar de manifest les seves ganes de continuar treballant per Sant Joan, fent un projecte atractiu i seguir i millorar amb la bona feina que s'ha fet fins ara. Un projecte en què tots els santjoanencs i santjoanenques s'hi puguin sentir partícips.