Un taller de ràdio tancarà la temporada d'activitats infantils al Passeig

L'activitat tindrà lloc dimarts que ve, és gratuïta, però cal fer inscripció per correu electrònic

Redacció
25 de juliol del 2018
Actualitzat a la 13:22h
Un taller de ràdio servirà per tancar, dimarts vinent, la temporada 2018 de tallers infantils al Passeig. L'activitat es farà a partir de les 6 de la tarda a la terrassa del bar Plaça i estarà conduïda per Styl FM. En aquest taller els nens i nenes podran fer les primeres passes al món radiofònic i posar veu i música a un anunci que s'emetrà per Styl FM durant aquest estiu. L'activitat és gratuïta però cal fer inscripció al correu electrònic info@quinpasseig.com.

Èxit del taller de samarretes

Per segon any consecutiu, Vinylfast va organitzar un taller en què nens i nenes van poder decorar la seva pròpia samarreta amb uns retoladors especials per a roba. L'activitat va tenir una molt bona acollida i tots els participants van poder marxar a casa amb la seva samarreta personalitzada.

4 setmanes d'activitats infantils

Amb el de dimarts vinent, es donaran per finalitzats els tallers infantils d'estiu que Quin Passeig organitza any rere any i que són possibles gràcies a la col·laboració de diferents empreses i entitats. La proposta vol convertir el Passeig en un espai educatiu i d'oci per als més menuts, oferint-los activitats variades i atractives durant el període de vacances escolars.