Tretze colles d'arreu de Catalunya participaran en la 36a Trobada de Gegants de Moià

Tindrà lloc aquest dissabte a partir de dos quarts de sis de la tarda

Redacció
24 de juliol del 2018
Actualitzat a les 12:29h
El poble de Moià serà l'escenari, aquest dissabte, 28 de juliol, de la trenta-sisena edició de la Trobada de Gegants Vila de Moià, un esdeveniment que va celebrar-se per primera vegada l'any 1983, poc després que es creés la Colla Gegantera del municipi.

Enguany, les colles convidades en el marc d'aquesta trenta-sisena trobada seran la d'Abrera; la d'Avinyó; la de Calonge; la de Castellcir; la de Guixeres; la d'Hostalric; la de la Roca del Vallès; la de Lloret de Marc; la dels Veguers de Montblanc; la de Navarcles; la se Sabadell-gràcia; la de l'Escola Josep Orriols i Roca, i la de l'Escola Pia. Totes tretze exhibiran la seva imatgeria popular juntament amb la colla amfitriona, la de Moià.

La Trobada començarà a dos quarts de sis de la tarda amb la plantada de tots els gegants de la plaça Major del poble. Una hora i mitja més tard, a les set, es donarà el tret de sortida a una cercavila musical pels carrers de la capital moianesa, que clourà a la plaça del Cap amb la setena edició de la Mostra de Balls.

L'acte, organitzat pels Geganters i l'Ajuntament de Moià, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.
Arxivat a