La Diputació inicia la reurbanització de la C-1410z a la travessera de Callús

Les obres milloraran les voreres existents a costat i costat d'aquest tram urbà de la carretera

Redacció
23 de juliol del 2018
Actualitzat a les 17:16h
La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres per a la reurbanització d'un tram de la C-1410z a Callús, entre la passera del riu i el carrer del Riu. Aquestes obres, que tenen un import d'adjudicació de 126.480 euros i un termini execució de quatre mesos, milloraran les voreres existents a costat i costat d'aquest tram urbà de la carretera per tal d'aconseguir un itinerari de vianants segur, accessible i continu.

Les actuacions se centren en garantir la continuïtat de l'itinerari de vianants pel marge dret, amb la construcció d'una vorera accessible que respecti les cotes d'accés als habitatges actuals, que estan per sota la rasant de la carretera, així com refer la vorera del marge esquerre per recuperar la diferència de cota respecte la rasant de la carretera.

En aquesta actuació també es substituirà el paviment per un de continu i sense ressalts, i s'adequarà una petita zona d'estada en el sobre ample de vorera del revolt amb una millora de les condicions actuals de l'arbre existent.

El projecte també inclou la construcció d'una orella en la vorera del marge esquerre, en el pas de vianant existent al PK 8,120, que permeti endreçar la zona d'aparcament en filera i millori la seguretat dels vianants.