Revetlla al Barri Bonavista de Navàs, entre la incertesa del pronòstic de mal temps i el futur

El sopar es va traslladar sota cobert per la previsió de pluja
El sopar es va traslladar sota cobert per la previsió de pluja | AjNvs
Redacció
22 de juliol del 2018
Actualitzat a les 19:54h
La 20a celebració de la revetlla del barri de la Bonavista de Navàs, va estar marcada pel canvi d'ubicació a causa de l'amenaça de pluja. De l'habitual cruïlla dels carrers Josep Alzina i Puig-reig, es va passar a la zona segura de la pista coberta Sant Jordi, on s'hi van donar cita unes 300 persones.

La revetlla és l'escusa perfecte per fer un sopar popular, amb mongeta blanca, botifarra, rostes de cansalada i una sangria amb recepta secreta que dóna pas al ball, amenitzat pel Pep i la Maria José, en format quartet.

La primera revetlla la van organitzar els veïns del barri Bonavista l'any 1998 i enguany s'han celebrat els 20 anys amb cava i pastís.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Navàs, Genís Cultura, va elogiar l'actitud i la capacitat organitzativa dels veïns per fer aquest àpat popular que atrau gent del barri i d'un mosaic variat de pobles veïns. Aquesta activitat que neix de la voluntat popular de la gent és una manera d'arrelar-se i fer poble, va comentar en el seu parlament.

La comissió de veïns que organitzen la revetlla voldrien que es produïs un relleu generacional i s'ofereixen a col·laborar amb qui s'animi per mantenir aquesta tradició, però des d'una segona fila.