La Festa de l'Esport de Navàs premia trajectòries i capacitat d'organització

Xavi Oliva, del Centre Excursionista de Navàs, recollint un reconeixement
Xavi Oliva, del Centre Excursionista de Navàs, recollint un reconeixement | AjNVS
Redacció
22 de juliol del 2018
Actualitzat a les 19:51h
L'àrea esportiva de l'Ajuntament de Navàs va organitzar, dissabte, una nova edició de la Festa de l'Esport en la qual van destacar les activitats lúdico-esportives, la presentació del llibre "La màgia dels pedals", d'Alba Xandri i Ricard Calmet, i el reconeixement a esportistes i entitats.

La sala d'actes de la Biblioteca va quedar petita per escoltar les aventures dels berguedans Alba i Ricard, que van fer la volta al món en bicicleta, en 965 dies, 55.000 quilòmetres i recorrent 41 països.

La part més emotiva de la jornada va ser el lliurament de plaques a esportistes i entitats que durant l'any han destacat per la seva capacitat de superació, els èxits obtinguts i la seva trajectòria vital.

De les entitats en destaca el Centre Excursionista de Navàs per l'organització de la Marxa Romànica de Resistència, des de fa 31 anys, però també per la seva intensa activitat social i esportiva amb seccions punteres com Navas Vertical i Desmuntamarges.

Al jugador de bàsquet navassenc Salva Arco Frias, per haver estat un dels artífex de l' ascens a l'ACB amb el Breogán Cafés Candela. Salva Arco, capità de l'equip és un dels jugadors més valorats del Breogan, mvp i cinc inicials.

Al Club Karate de Manel Cantero pels seus 25 anys d'activitat social i esportiva a Navàs

A Ferran Torreblanca, per haver assolit amb l'equip infantil de bàsquet del FC Barcelona el Campionat de Catalunya i els sots Campionat d'Espanya.

Als exjugadors de bàsquet navassencs que van ser decisius, ara fa 50 anys, per fer pujar al Manresa en l'ascens a Primera Divisió: Climent Fàbrega, Jaume Vidal i Magí Suau.

A l'equip de veterans de bàsquet de la lliga BAB, que han quedat primers en la fase regular i segons a la final, amb l'MVP per Marc Peraire i com a màxim encistellador Jordi Caballol.

I a l'equip de futbol Pre-Benjamí del Club Esportiu Navàs per haver-se proclamat Campió de Lliga de futbol, i no haver perdut cap partit.

La cloenda de l'acte va anar a càrrec de l'alcalde de Navàs, Jaume Casals, que va encoratjar a les joves promeses esportives i va agrair la trajectòria dels més veterans.