L'Ajuntament concedeix la Medalla de la ciutat al mèrit Educatiu a l'EPSEM

UPC Manresa
UPC Manresa | Aina Font Torra
Redacció
20 de juliol del 2018
Actualitzat a les 12:31h
Aquest dijous es va celebrar al Saló de Sessions l'últim ple d'abans de l'estiu i entre d'altres temes es va debatre i aprovar, per unanimitat, la concessió de la Medalla de la ciutat al mèrit Educatiu a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM) per la seva reconeguda trajectòria de 75 anys de vinculació i compromís amb el territori i la ciutat.

Els mèrits que se li reconeixen és que durant tot aquest temps l'EPSEM ha mantingut una vinculació estreta amb el teixit econòmic del Bages i del Berguedà impulsant projectes de desenvolupament industrial i afavorint la millora de la competitivitat de les empreses, generant, atraient i retenint talent.

Al mateix temps, la institució educativa brinda una àmplia oferta formativa d'estudis superiors amb graus universitaris que només s'imparteixen a Manresa, com els graus d'Enginyeria de Recursos Energètics i Mines, i el d'Enginyeria de Sistemes TIC. La seva capacitat de dotar els estudis universitaris d'una visió global exerceix de nexe entre l'activitat industrial del territori, tant en el context català com internacional.

A més a més, desenvolupa activitats de creació i divulgació de coneixement  que van més enllà de l'àmbit acadèmic com l'impuls del Museu de Geologia Valentí Masachs.