Els panells de la C-55 no donaran informació de l'estat del trànsit fins a la tardor

La nova aplicació de l'estat de les carreteres del Servei Català de Trànsit tampoc no informarà de la densitat de la via fins a finals d'any

19 de juliol del 2018
Actualitzat a les 19:54h
Panell de la C-55 donant informació dels descomptes a la C-16
Panell de la C-55 donant informació dels descomptes a la C-16 | Montepio

Panell de la C-55 donant informació dels descomptes a la C-16 Foto: Montepio


Els panells intel·ligents instal·lats a la C-55 no donaran informació de l'estat del trànsit a la via fins ben entrada la tardor, segons ha confirmat a NacióManresa el Servei Català de Trànsit. En aquests moments, els panells estan en període de proves i només donen informació de les condicions i els descomptes de l'autopista Terrassa - Manresa. A partir de la tardor donarà informació sensible en el trànsit perquè els conductors puguin triar alternatives.

Per una altra part, la nova aplicació web i mòbil del Mapa Continu de Trànsit, que dona informació a temps real de les vies, tant quant a trànsit, com a altres incidències, no s'actualitzarà amb informació de l'estat de la C-55 abans de final d'any, segons han confirmat les mateixes fonts. Actualment el mapa només ofereix informació de les carreteres, càmeres i panells de la zona metropolitana fins als vallesos. Gradualment s'hi aniran incorporant la resta de vies. A la C-55 no li tocarà abans del canvi d'any.