Decorar una samarreta personalitzada, al proper taller infantil del Passeig

Torna el taller de samarretes al Passeig
Torna el taller de samarretes al Passeig | Diesa
Redacció
19 de juliol del 2018
Actualitzat a la 13:32h
El proper taller infantil del Passeig proposarà a nens i nenes decorar la seva pròpia samarreta i així poder disposar d'una peça de roba totalment única i personalitzada. Es tracta d'una activitat que anirà a càrrec de Vilylfast i que té per objectiu estimular la creativitat dels més petits, que es podran endur a casa un record de l'activitat. Aquest taller es farà el proper dimarts 24 de juliol, a les 6 de la tarda, a la terrassa del bar Plaça. La participació és gratuïta i s'inclou tot el material que s'utilitzarà al taller. Per aquest motiu, i per poder fer previsió de les samarretes que caldran, és imprescindible inscriure's prèviament enviant un correu electrònic a info@quinpasseig.com.

Fòssil marí amb el Parc de la Sèquia

Aquesta setmana, el taller infantil va estar conduït pel Parc de la Sèquia i va consistir en la realització d'un fòssil marí. Els participants van fer un motlle de plastilina que posteriorment van omplir amb guix, el van deixar assecar i finalment van pintar-lo amb colors. Durant l'activitat, els infants van descobrir que fa milions d'anys el Bages estava cobert per un mar, que es va acabar assecant. Per això, a la comarca podem trobar milers i milers de fòssils marins que s'han anat formant durant milions d'anys sota terra.

Quatre tallers per a un estiu lúdic i educatiu

El de la setmana vinent serà el tercer dels quatre tallers que Quin Passeig ha programat per aquest estiu. L'últim anirà a càrrec de Styl FM i oferirà als infants la possibilitat de convertir-se per un dia en periodistes radiofònics.