Jo Jet i Maria Ribot tancaran la Gira de Terrats amb un concert sorpresa a Manresa

Jo Jet i Maria Ribot tancaran la Gira de Terrats amb tres concerts a Barcelona, Celrà i Manresa
Jo Jet i Maria Ribot tancaran la Gira de Terrats amb tres concerts a Barcelona, Celrà i Manresa | Oriol Segon
Redacció
19 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:33h
El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot estan a punt de tancar la Gira de Terrats 2018, que enguany ha tingut lloc del 17 de juny al 12 de juliol. Gràcies a l'èxit de la proposta els músics han decidit acabar la ruta musical amb tres concerts sorpresa, ampliant, d'aquesta manera, el calendari previst. El primer tindrà lloc aquest dijous, 19 de juliol, a Barcelona; el segon serà l'endemà, el divendres 20, al municipi empordanès de Celrà, i el darrer, que es durà a terme el diumenge dia 22, tindrà com a escenari una terrassa de la capital del Bages.

Durant aquests dos mesos han tingut lloc deu concerts en diversos punts de Catalunya que han aglutinat un total de 525 espectadors de 1170 sol·licituds rebudes per assistir a algun dels recitals. La tercera Gira de Terrats ha portat el duet manresà a actuar en localitats com Barcelona, Manresa, Sant Joan de Mediona, Cornellà de Llobregat, Valls, Manlleu, Reus, Solsona, Girona i Argentona.

La Gira de Terrats és un format que ha esdevingut distintiu de Jo Jet i Maria Ribot. Un projecte únic que consisteix en actuar a terrats - o, en ocasions puntuals, horts i jardins - de particulars que han ofert casa seva per a una cita que combina el millor ambient amb l'atmosfera única que generen les cançons del duet. Durant la gira han interpretat les peces del seu segon disc Lliure o descansar i quatre cançons inèdites del mateix disc recopilades en un EP titulat Mantra, que ha estat enregistrat per Jordi Casadesús al Konvent de Cal Rosal i mesclat i graponejat per Mau Boada a Ca la Cari.

Jo Jet i Maria Ribot porten tocant puntualment en terrats des de l'any 2011, encara que no va ser fins l'estiu del 2016 quan es va dur a terme la primera gira de sis concerts, que va aplegar un públic de 300 persones.