23
de juliol
del
2018
La Confraria de Vins del Bages ja ho té tot a punt per a celebrar l'anomenat Sopar a la Vinya, que cada juliol es duu a terme a la mateixa ubicació: la vinya de Matacans del celler Solergibert d'Artés. Enguany la trobada tindrà lloc aquest dissabte, 28 de juliol, i començarà a les nou del vespre. L'àpat tindrà com a ingredients principals productes de proximitat, entre els quals no hi faltarà el clàssic pa amb tomàquet amb embotits de la zona.
Tot plegat estarà acompanyat -com no podia ser d'una altra manera- dels vins del celler amfitrió. Concretament, el sopar es maridarà amb el Pic de Solergibert 2017; el Toc de Solergibert 2016; el SDM Solergibert de Matacans 2015, i el reserva brut nature de Cava Gibert. Per postres se servirà una copa de vi bullit.
Tot plegat estarà acompanyat -com no podia ser d'una altra manera- dels vins del celler amfitrió. Concretament, el sopar es maridarà amb el Pic de Solergibert 2017; el Toc de Solergibert 2016; el SDM Solergibert de Matacans 2015, i el reserva brut nature de Cava Gibert. Per postres se servirà una copa de vi bullit.