Actors bagencs i el reputat músic Jaume Torrent donaran vida als textos del bisbe Casaldàliga

Redacció
18 de juliol del 2018
Actualitzat el 19 de juliol a les 10:16h
Els textos de Casaldàliga prendran vida a Fals aquest diumenge
Els textos de Casaldàliga prendran vida a Fals aquest diumenge | Web
Aquest diumenge, 22 de juliol, a les set de la tarda, el Raval del Grau de Fals serà l'escenari d'un espectacle d'homenatge al religiós i escriptor balserenyenc Pere Casaldàliga, que prendrà com a referents els textos publicats pel mateix bagenc agrupats en el volum Reflexions des del compromís, publicat el maig del 2012 per l'editorial Angle.

Els encarregats de donar vida als textos seran els actors del grup de teatre de l'ACR de Fals que, acompanyats per la música de l'il·lustre guitarrista i compositor Jaume Torrent, es posaran a la pell d'un Casaldàliga compromès amb les regions més desfavorides de la selva amazònica.

Torrent, que ha estat professor de guitarra i director del Consevatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, és autor d’un extens catàleg d’obres de càmera, simfòniques i per a guitarra sola que ha publicat en editorials com Boileau, Schott, Clivis, Piles i Viento Music. Ha actuat, a més, com a solista d’algunes de les més prestigioses orquestres d’Europa i Amèrica, havent estat dirigit per grans directors com R. Frühbeck de Burgos, Ph. Entremont, E. García Asensio o C. Mansur, entre d'altres. L'any 2004 va rebre el premi Golden Fortune en reconeixement a la qualitat i la popularitat de la seva trajectòria artística.