La Coral Cardonina festejarà els seus 60 anys amb un sopar a la fresca dissabte

La Coral Cardonina cantant durant la Festa Major de 2017
La Coral Cardonina cantant durant la Festa Major de 2017 | Coral Cardonina
Redacció
18 de juliol del 2018
Actualitzat a les 9:25h
L'emblemàtica Coral Cardonina celebrarà un dels seus actes centrals del seu 60è aniversari el proper 21 de juliol, amb un sopar – concert a la fresca al passeig de la Fira de la vila bagenca. 

L'any 1958, Josep M. Casafont va fundar una de les entitats que ha protagonitzat la vida cultural cardonina les darreres sis dècades de forma ininterrompuda, atresorant un gran nombre d'actuacions i d'iniciatives en pro de l'art i de la música. Ara, sota la direcció d'Ovidi Cobacho, la formació bagenca ha volgut commemorar aquests seixanta anys d'activitat musical amb un ambiciós calendari d'actes, encetat el passat 4 de març, amb una conferència a càrrec de la musicòloga Glòria Ballús. El passat 1 de juliol, va visitar també Cardona, convidat pel cor cardoní, el crític musical de La Vanguardia Jordi Maddaleno, qui va oferir una il·lustrada xerrada a l'entorn de Richard Wagner i el Festival de Bayreuth. Entremig, la Coral Cardonina va visitar la capital bagenca per a oferir, dins el marc de la Setmana Santa, la seva producció sobre "La Passió de Jesucrist" al convent de les Caputxines del carrer Talamanca. 

El proper dissabte 21 de juliol, els cantaires cardonins celebraran un dels actes més esperats d'aquest any commemoratiu, per la qual cosa han fet arribar invitacions per convidar a participar-hi a prop de dos-cents excantaires i han repartit cartells per arreu del municipi convidant a tothom a sumar-s'hi. L'acte consistirà en un sopar a la fresca, que tindrà lloc a la carpa que s'habilitarà al cèntric passeigs de la Fira de Baix, en el transcurs del qual podran veure's imatges i s'evocaran records d'aquests seixanta anys d'activitat i actuacions. També s'han anunciat algunes sorpreses i, en acabat l'àpat, tindrà lloc un concert a càrrec de l'actual formació, del qual tots els assistents al sopar podran escollir el repertori del programa.
Arxivat a