Berta Martínez aconsegueix dos bronzes en l'Open de Marina d'Aljarafe de natació

Les tres nedadores del CN Minorisa desplaçades a Andalusia, amb el seu entrenador Ganís Rico
Les tres nedadores del CN Minorisa desplaçades a Andalusia, amb el seu entrenador Ganís Rico | CNM
Redacció
17 de juliol del 2018
Actualitzat a les 20:10h
La nedadora del CN Minorisa, Berta Martínez, ha aconseguit dues medalles de bronze aquest cap de setmana en l'Open d'estiu absolut que d'ha celebrat a Marina d'Aljarafe, Sevilla. Gairebé 800 nedadors, 441 homes i 350 dones, han participat a la prova en representació de 202 clubs. A més a més dels nedadors estatals, hi van competir especialistes de clubs dels Estats Units, França i Portugal.

El CN Minorisa hi va ser present amb un equip íntegrament femení que formaven Maria Gea, Jana Torreblanca i Berta Martínez, acompanyades del seu tècnic, Genís Rico. Les seves actuacions en el Centro Acuático Cavaleri van ser prou reeixides, destacant Berta Martínez, que va afegir a la seva gran temporada dos bronzes estatals, en els 100 i 200 metres esquena, amb uns cronos destacats, 1'06"23 en l'hectòmetre i 2'23"66 en el doble hectòmetre.

Cal destacar que en la prova dels 100 metres va haver de rebaixar el seu 1'07"24 de les eliminatòries, que la va fer entrar en la final com a sisena marca. En els 50 esquena va ser setena de la seva edat amb 31"42.