L'Ajuntament fa un tractament fitosanitari als plàtans del passeig i la plaça Espanya

Durant la nit de dijous a divendres, 19 i 20 de juliol, de les 11 del vespre a les 6 de la matinada, es farà una ruixada als arbres d'aquesta zona

Redacció
17 de juliol del 2018
Actualitzat a les 12:16h
La Unitat de Parcs i Jardins Urbans de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que durant la nit de dijous a divendres, 19 i 20 de juliol, de les 11 del vespre a les 6 de la matinada es farà un tractament fitosanitari als plàtans del Passeig Pere III fins a la plaça Espanya inclosa) pel control del tigre del plàtan (Corythucca ciliata).

El tractament es realitzarà amb un equip atomitzador per arribar a qualsevol part de l'arbre. L'actuació tindrà lloc en horari nocturn per evitar molèsties als veïns. Es recomanable que els habitants d'aquestes zones que en aquest horari tanquin portes i finestres, retirin animals, aliments i objectes dels balcons i no passin sota la màquina aplicadora durant la feina.

Aquest control és una mesura necessària per a la salut dels arbres ja que el tigre del plàtan és una de les plagues més comunes de l'arbrat urbà i es tracta d'un insecte que provoca que la fulla de l'arbre perdi el color verd i quedi groguenca, així com una defoliació prematura.