Una setantena de persones gaudeixen de la VilaBTTorrada 2018

Sortida del VilaBTTorrada 2018
Sortida del VilaBTTorrada 2018 | AjSJV
Redacció
17 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:49h
Aquest diumenge, una setantena de persones van participar de la segona edició de la VilaBTTorrada, una ruta amb BTT organitzada conjuntament per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Joan, l'entitat Amics Ciclistes de Sant Joan de Vilatorrada Club Esportiu i Punktrail. 

La cursa, prevista inicialment per a finals del mes de juny i ajornada posteriorment per aquest mes de juliol, va esdevenir un cop més un èxit de participació; consolidant-se, així, com una de les activitats esportives de referència del calendari estival santjoanenc. En aquest sentit, el consistori agraeix a tots els participants la seva implicació en el projecte i posa en valor la col·laboració amb Amics Ciclistes de Sant Joan de Vilatorrada Club Esportiu i Punktrail en la coorganització d'aquest esdeveniment. 

Eduard Mata, regidor d'Esports, assegura que "la resposta dels nostres veïns i veïnes ha estat, un cop més, immillorable. Propostes com aquesta són el millor exemple de la vitalitat del nostre teixit associatiu i ajuden a consolidar i diversificar l'ampli i variat programa d'activitats esportives que al llarg de tot l'any duem a terme al municipi". Així, Mata afegeix que "la VilaBTTorrada, a més, ens brinda una oportunitat excel·lent per seguir potenciant i donant a conèixer el nostre entorn natural i patrimoni únics amb propostes originals i per a tots els públics". 

La VilaBTTorradeta també se suma al programa

La VilaBTTorrada va portar als participants pels principals indrets i paisatges més significatius i icònics del municipi i enguany oferia un recorregut de 35 quilòmetres, amb un desnivell positiu de prop de 1.000 metres i amb dos punts d'avituallament. 

Aquest 2018, com a gran novetat i amb l'objectiu de fer extensiva la cursa al conjunt de la ciutadania, l'organització també va incorporar una nova activitat: la VilaBTTorradeta; una cursa de 18 km. i amb un desnivell proper als 300 metres que va tenir lloc el mateix diumenge 15 de juliol i que va oferir als participants un circuit menys exigent. I en finalitzar ambdues curses, va tenir lloc una botifarrada popular.