Els Castellers de Santpedor descarreguen un pilar de cinc a Puigcerdà

Els Castellers de Santpedor han descarregat el seu primer pilar de cinc de la temporada
Els Castellers de Santpedor han descarregat el seu primer pilar de cinc de la temporada | CSantpedor
Redacció
16 de juliol del 2018
Actualitzat a les 19:30h
Els Castellers de Santpedor van cloure el primer tram de temporada a la festa major de Puigcerdà.  L'actuació va estar condicionada per l'absència de membres de la colla de la camisa daurada que ja està de vacances i que va obligar a fer canvis als troncs dels castells situant-hi gent menys habituada a pujar. Això va provocar que castells totalment apamats pels bagencs fossin menys lluïts.

A la primera ronda, el dos de sis ja va presentar males mides i els Castellers de Santpedor van decidir desmuntar-lo. Quan va tocar repetir-lo es va canviar per un tres de sis amb agulla que en paraules del cap de colla Jordi Prat "estava perfecte". A la segona ronda van haver de desmuntar el tres de sis que va ser exitós a la tercera. Quedava només el pilar de comiat i els Castellers de Santpedor volien cloure la primera part de temporada amb bon sabor de boca. Així que van optar per un pilar de cinc molt treballat als assajos i que va ser molt ferm en tot moment.

Per endavant queden ara unes vacances que han de servir per recarregar piles i afrontar un mesos de setembre i octubre molt il·lusionants. 
Arxivat a