Bona actuació dels Tirallongues a Vilanova i la Geltrú

Pilar de cinc dels Tirallongues a Vilanova i la Geltrú
Pilar de cinc dels Tirallongues a Vilanova i la Geltrú | Tirallongues
Redacció
16 de juliol del 2018
Actualitzat a les 19:01h
Aquest diumenge la colla castellera dels Tirallongues de Manresa han actuat a Vilanova i la Geltrú en motiu de la Festa Major del Centre Vila d'aquesta localitat, juntament amb la colla castellera del Xiquets de Vila-seca, i la colla local dels Bordegassos de Vilanova.

S'iniciava la diada amb els tradicionals pilars d'entrada. Els Tirallongues mostraven dos pilars de 4, Bordegassos de Vilanova també amb dos pilars de quatre, i un pilar de 4 per part dels xiquets de Vila-seca.

Els manresans executaven un 3d7 a primera ronda de castells, a segona ronda mostraven un 5d7 ben treballat i molt segur en tot moment, a tercera ronda un 4d7 amb molt bona feina per part de la pinya, i finalitzaven amb un fantàstic pilar de 5.

Per part de la colla local Bordegassos de Vilanova, sortien a primera ronda amb un 5de7 que finalment quedava com a intent desmuntat, a segona ronda descarregaven un 5d7, per la tercera i quarta ronda executaven un 4d8 que finalment quedaven com a intent desmuntat, a cinquena ronda descarregaven un 3d7 i finalitzaven la seva jornada amb un pilar de 5.

Xiquets de Vila-seca mostraven un 3d6 a primera ronda que finalment quedava com a intent desmuntat, a segona ronda descarregaven un 3d6 amb agulla, un 2d6 a tercera ronda i un 3d6 a quarta ronda, tancaven la seva diada amb un pilar de 4.

Molt bona diada per tant dels Tirallongues de Manresa mostrant castells de la gamma alta de set i amb molt bones sensacions per encarar les properes importants fites amb les màximes ambicions.

Els manresans ja preparen la seva propera diada que tindrà lloc el proper diumenge dia 22 a Blanes.