L'assemblea de l'ACB confirma el BAXI Manresa com a nou membre de la lliga

Era el darrer tràmit que mancava per certificar l'ascens aconseguit fa un mes

Representants del Bàsquet Manresa i el Breogan de Lugo, els dos nous equips ACB
Representants del Bàsquet Manresa i el Breogan de Lugo, els dos nous equips ACB | ACB
16 de juliol del 2018
Actualitzat a les 18:43h
Aquest dilluns al matí, l'assemblea de l'ACB s'ha reunit per tractar diferents temes que tenia damunt la taula. Un d'ells era l'admissió de dos nous membres. Tan el BAXI Manresa com el Cafés Candela Breogán van guanyar el dret esportiu a disputar-la però havien de ser ratificats després que ambdós presentessin la documentació requerida dins de termini i superessin l'auditoria. Tots els clubs reunits han votat a favor de la seva admissió. Dins el club manresà existia la més absoluta tranquil·litat i no esperaven cap sorpresa negativa tal i com va explicar Josep Sàez, president del Bàsquet Manresa, en una entrevista en aquest mitjà.

El BAXI Manresa retorna a l'ACB només un any després d'haver descendit a la LEB. Els bagencs són el sisè club amb més partits disputats amb un total de 1.414 entre lliga nacional i ACB.

D'altra banda, l'assemblea ha pres dues decisions importants. Per un cantó, s'ha aprovat un calendari que fixa l'inici de lliga el 27 de setembre i fixa el final de la fase regular a finals de maig. I per altra, l'exjugador Antonio Martín ha estat nomenat president de l'associació.
Arxivat a