Els Kampionats Esportius Nocturns posen el pròleg a la Festa Major de Súria

Imatge dels Kampionats Esportius Nocturns de Súria
Imatge dels Kampionats Esportius Nocturns de Súria | AjSú
Redacció
13 de juliol del 2018
Actualitzat a les 15:46h
La Festa Major de Súria inicia aquest divendres 13 de juliol els seus actes centrals, després d'uns dies que han tingut el protagonisme dels Kampionats Esportius Nocturns (KEN), que han comptat amb la participació d'uns 200 joves integrats en una vintena d'equips. 

Els KEN s'han desenvolupat entre dimarts 10 i dijous 12 de juliol a la plaça de Sant Joan, al Pavelló Municipal d'Esports i a les Piscines Municipals, mostrant una vegada més la gran capacitat de convocatòria d'aquesta iniciativa adreçada al jovent de la vila. 

El darrer dia dels KEN va consistir en proves sobre inflables gegants que van omplir la plaça de Sant Joan. D'altra banda, al final de cada jornada van tenir lloc concerts amb els grups musicals Contrajazz, Txingao, Spin-Off, Yerbagüé, Long Wick i D9. 

El Parc Municipal Macary i Viader va acollir dijous 12 de juliol una cantada d'havaneres amb Els Pescadors de l'Escala. Altres actes celebrats en aquests darrers dies han estat una ballada de sardanes amb la Cobla Súria i un espectacle infantil amb el grup Xarop de Canya. 
Arxivat a