​Els tallers infantils de Quin Passeig proposaran crear un fòssil marí

L'activitat, impulsada pel Parc de la Sèquia, tindrà lloc dimarts vinent a les sis de la tarda

Redacció
12 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:53h
Després dels balls d'aquest passat dimarts, els tallers infantils de Quin Passeig proposen, per dimarts vinent, 17 de juliol, un repte absolutament diferent: crear un fòssil marí. L'activitat, que començarà a les sis de la tarda i es durà a terme al bar Plaça de Manresa, anirà a càrrec del Parc de la Sèquia, que ja fa sis anys que col·labora amb aquesta iniciativa.

Durant el taller, els infants descobriran que fa milions d'anys el Bages estava cobert per un mar, que es va acabar assecant. Per això, a la comarca s'hi poden trobar milers de fòssils marins que s'han anat formant durant milions d'anys sota terra. Al taller, els nens i nenes faran el seu propi fòssil marí sense haver d'esperar tant de temps.

L'activitat és gratuïta però cal fer inscripció prèvia enviant un correu electrònic a [email protected]

Dos tallers més durant aquest mes

Quin Passeig ha programat quatre tallers lúdics i educatius per als dimarts d'aquest estiu. La primera sessió ja es va dur a terme aquest passat dimarts, amb el country de 7 de ball. Les properes setmanes, a banda del taller de fòssils marins també tindrà lloc una activitat d'estampació de samarretes (a càrrec de Vinylfast) i un curs exprés de periodisme radiofònic de la mà d'Styl FM.