Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 2 d'octubre

Seguretat vial i servei Policial de mediació

per Redacció, 3 d'octubre de 2009 a les 23:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'octubre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Seguretat Vial
Es restableix la circulació del camí del Guix. Degut a la tempesta del dia anterior es va procedir al tancament cautelar de la circulació al camí del Guix per raons de seguretat. Havent estat sanejat pels serveis municipals de manteniment, s’ha restablert la normal circulació per la zona.

Servei Policial de mediació

Es requereix el servei de la Policia Local per tal d’intervenir en la mediació d’un conflicte familiar en què, tractant-se d’un nucli familiar immigrant, les parts no arriben a una entesa pel que fa al retorn al país d’origen.

Veient-se en la necessitat, per raons de feina, de tornar al lloc d’on provenen, un dels membres no s’avé a la nova circumstància. Es facilita la informació disponible a les parts, pel que fa als drets i deures de les persones, si bé, al tractar-se d’una situació atípica, els interessats són emplaçats als serveis socials de l’ajuntament, per tal de tractar la situació de manera més especialitzada.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.

 

Participació