Les nits d'estiu arriben a Món Sant Benet amb la primera sessió dels «Capvespres»

| 11/07/2018 a les 20:30h
Especial: Més Comarca
Arxivat a: Fires i festes, Món Sant Benet, Capvespres a Món Sant Benet
A l'estiu, tornen els «Capvespres» a Món Sant Benet
A l'estiu, tornen els «Capvespres» a Món Sant Benet | MSB
Un any més, l'inici de l'estiu a Món Sant Benet ve marcat pel començament de l'activitat dels "Capvespres", una proposta fresca i sensorial de nits d'estiu que enguany gira al voltant de la memòria gastronòmica de l'indret. La proposta convida als assistents a reviure un sopar d'estiu al més pur estil modernista i amb vistes excepcionals al monestir i la possibilitat de descobrir-lo en un recorregut especial post sopar organitzat, especialment, per a l'ocasió.

Al voltant d'una quinzena de persones han volgut participar, aquest vespre, en l'estrena de la proposta. Una activitat, que enguany arriba a la seva 9à edició, i que se celebrarà cada dimecres i divendres de juliol i cada dijous i divendres d'agost fins al 7 de setembre.

Un sopar a la fresca amb el monestir de fons

La fórmula de la proposta comença amb un sopar a la fresca amb vista al monestir de fons (subjecte a la climatologia, és clar). Una taula parada i plats amb història per assaborir, aprendre i compartir.

La proposta planteja receptes inspirades en el passat medieval del monestir i incorpora, també, algunes receptes de principis de segle XX, entre les quals hi ha readaptacions d'elaboracions del cuiner manresà Ignasi Domènech, pioner de la gastronomia catalana moderna. Un a un, els plats se serveixen als comensals que poden presumir de degustar unes receptes delicioses i amb història en un entorn privilegiat.

Una visita directa als sentits

Els espais del monestir guarden la memòria del menjar. Després del sopar, aquesta experiència nocturna ajuda a descobrir-los amb els 5 sentits: a partir d'unes suggestives videoinstal·lacions la Rosita, la cuinera de la família Casas, ens farà passejar pels racons més significatius del monestir i descobrir-ne el seu encant. A més, a banda de les explicacions del guia i els records de la cuinera se sumaran al recorregut petites degustacions i olors que acompanyaran la visita. Una activitat única que es realitza excepcionalment durant els mesos d'estiu.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Establiments de Navàs ofereixen els seus tastos a Navàs T'apassiona
Establiments de Navàs ofereixen els seus tastos a Navàs T'apassiona | ACN
Del divendres 16 al diumenge 18 de novembre
Relació de serveis funeraris al Bages per al dia 16
«Los bancos regalan sandwicheras y chorizos» es podrà veure al teatre Conservatori
«Los bancos regalan sandwicheras y chorizos» es podrà veure al teatre Conservatori | Promocional
A la sala gran del Kursaal, el dijous 22 de novembre