La música en viu donarà el tret de sortida a una Festa Major del Xup que s'allargarà fins diumenge

La Festa Major del Xup començarà aquest divendres
La Festa Major del Xup començarà aquest divendres | AVV Xup
Redacció
11 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:58h
Aquest divendres, 13 de juliol, l'Associació de Veïns del Xup, juntament amb entitats i comerços del barri, donaran el tret de sortida a la seva Festa Major, que oferirà activitats durant tot el cap de setmana.

Tot plegat començarà a les vuit del vespre amb una cercavila amenitzada pel grup de xaranga i batukada Els Reis del So, i seguirà amb el tradicional Sopar Jove a la pista del barri. Un cop finalitzi l'àpat, el cantautor santjoanenc Antonio El Remendao oferirà un concert de música en viu a l'aire lliure. La jornada acabarà amb una discoteca a la mateixa pista amb hits actuals i històrics.

Dissabte l'acció seguirà amb una demostració d'artesania i un posterior dinar marroquí. La tarda (de cinc a set) s'inaugurarà amb una remullada i animació infantil a càrrec de Maneluty, i continuarà amb un berenar popular per a tothom, gentilesa de l'Estanc Pla. Paral·lelament, a les sis de la tarda es disputarà el partit de futbol dels veterans i, a les set, un taller de batukada infantil a càrrec dels Reis del So.

Al vespre tindrà lloc el Pregó de Festes a càrrec de dues persones que van donar molt suport al barri durant la dècada dels 70 i a les quals l'Associació de Veïns n'està profundament agraïda. Es tracta de l'escriptor i periodista Josep Maria Bertran Teixidor i de l'arquitecte Ton Baraut Guilà.

La nit de dissabte es tancarà amb una botifarrada popular i amb el gran ball de nit a càrrec de l'orquestra Huracan Band.

Per acabar les festes, el diumenge 15 tindrà lloc, a partir de les nou del matí, el tradicional Torneig de Petanca. També, a les onze, es donarà el tret de sortida a  la V Trobada de Puntaires de la comarca. Tot plegat acabarà a les dues del migdia amb el Dinar Popular i de la Tercera Edat.