El Montepio homenatja una vuitantena d'associats a l'entitat des de fa més de 50 anys

Intervenció de Joan Cots durant l'acte del Montepio
Intervenció de Joan Cots durant l'acte del Montepio | Montepio
Redacció
11 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:15h
El Montepio ha recuperat enguany un acte especialment emotiu en el marc de la festa de Sant Cristòfol: l'homenatge als associats i associades que fa 50 anys o més que es mantenen fidels a l'entitat. Ahir a la tarda, una vuitantena de socis van rebre un càlid reconeixement a la seu del Montepio, on se'ls va fer entrega d'un diploma i un pin per agrair-los la seva fidelitat a l'entitat durant cinc dècades o més.

El president del Montepio, Llorenç Juanola, va assegurar, emocionat, que "mai no podrem agrair prou tot el que heu fet per l'entitat" i va donar "les gràcies, en majúscula" als assistents.

L'acte va començar amb la intervenció del vicepresident, Joan Cots, que va demanar als associats que tanquessin els ulls i es traslladessin 50 anys enrere, recordant-los què passava l'any 1968 arreu del món. Després, es va projectar un muntatge audiovisual amb imatges antigues cedides pels mateixos socis, que feia un repàs a l'evolució del món dels conductors i els vehicles durant les darreres dècades.

Després, els homenatjats, que van omplir la Sala d'Actes del Montepio, van anar sortint a recollir el diploma i el pin que els entregaven els membres de la Junta de l'entitat.

L'acte es va cloure amb agraïments als assistents, a la Junta i al director del Montepio, i amb un pica-pica que es va fer a la sala annexa del Montepio, on aquests dies hi ha una exposició de fotografies antigues cedides pels socis i sòcies de l'entitat.