El Nat's aplega més de 260 persones en la celebració del seu 25è aniversari

Festa d'aniversari del Nat's
Festa d'aniversari del Nat's | Nat's
Redacció
10 de juliol del 2018
Actualitzat a les 21:36h

El passat dissabte el gimnàs Nat's va celebrar el seu 25 aniversari amb un sopar a la Torre Busquet en el que hi van assistir més de 260 persones. El sopar va reunir abonats, ex-abonats, treballadors, ex-treballadors amics i familiars que no van voler perdre's un efemèride tan important com aquest. Nat's, fidel a l'estil que el caracteritza va aconseguir, una vegada més, crear un ambient familiar i proper on tothom s'hi va sentir a gust i com a casa. L'acte va ser conduït pel periodista i guionista Joan Barbé, qui va fer un repàs pels 25 anys d'història del Nat's, destacant-ne els seus inicis, les reformes i ampliacions dutes a terme durant aquest anys, i sobretot el seu tarannà inclusiu i el caràcter social i familiar del club.

En l'acte també van prendre la paraula un treballador i una abonada de Nat's, que van explicar la seva experiència i vivències al club. Un dels moment més emotius de la nit va ser l'homenatge als socis que des del primer dia i fins a data d'avui han estat abonats al club. A ells, Nat's va voler agrair-los la seva lleialtat i fidelitat de tots aquests anys amb una placa amb les lletres Nat's gravada amb el nom de cada abonat.

El sopar de celebració va concloure amb unes paraules del gerent del club, Albert Canal, qui va agrair a tots i cada un dels assistents al sopar la seva entrega i predisposició. Va tenir unes paraules d'agraïment per a totes aquelles persones que, en un moment o altre han posat el seu gra de sorra pel club: treballadors, abonats, arquitectes, gestors,.... i va fer una menció especial a Josep Oriol Prat, promotor de les obres de la instal·lació, sense el qual Nat's no hauria pogut ser possible. L'acte es va donar per acabat amb els treballadors i gerència de Nat's bufant les espelmes del pastís del 25è aniversari.