L'Avinent Manresa aporta un 24% de les atletes de la selecció catalana

Només el FC Barcelona supera al club manresà quant a participants al XLIII Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques

L'atleta manresana Mònica Clemente
L'atleta manresana Mònica Clemente | CAM
Redacció
10 de juliol del 2018
Actualitzat a les 20:21h
Que l'atletisme manresà, en l'apartat femení, viu la seva etapa daurada, és per tothom conegut. Però que això comporti que l'Avinent Manresa aporti un 24% al total de la selecció catalana absoluta que la Federació Catalana d'Atletisme presentarà aquest proper dissabte en el XLIII Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques que es viurà a Granollers és d'una magnitud esportiva fins fa pocs anys, inimaginable a Manresa. 

La Federació Catalana d'Atletisme ha cridat a vint-i-cinc atletes de deu clubs diferents per tal d'afrontar la competició més important a nivell federatiu i estatal. 

Per part manresana hi participaran Paula Raul en els 100 netres tanques, Mònica Clemente en la perxa, Marina Guerrero en els 3000 obstacles, Meritxell Soler en els 5000 metres llisos, Laura Bou en el relleu de 4x400, i la juvenil Laia Solà en el relleu de 4x100. 

Nomès el FC Barcelona aporta a la selecció un percentatge superior al club manresà, amb vuit atletes (32%). Per sota, hi ha l'AA Catalunya amb tres atletes (12%) i l'ISS-L'Hospitalet amb dues atletes (8%). CA Iguala, Pamplona At., València Esports, Cornellà At., New Balance i CD Nike Running n'aporten un (4%).