Detenen quatre joves, dos d'ells menors, que havien robat 8.000 euros a un home de 92 anys

Els fets van passar entre el 2 i el 6 de juliol passat

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra | Aina Font
Redacció
10 de juliol del 2018
Actualitzat a les 14:38h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat  6 de juliol un home i una dona, de 18 i 19 anys, tots dos veïns de Manresa, i dos menors d'edat, com a presumptes autors d'un robatori amb violència i un delicte de furt.

Aquell mateix dia, pels volts de la una de la nit, els mossos van rebre l'avís d'un testimoni que informava que acabava de veure quatre joves entrar per la força a casa del seu veí.

Quan els mossos van arribar al lloc van veure que al darrera de l'edifici hi havia noia enfilada en una finestra i tres joves que fugien corrent. Ràpidament, van interceptar la noia que estava enfilada i van atendre a la víctima del robatori.

La víctima, de 92 anys, va explicar als mossos que quatre joves havien trucat a la porta de casa seva i en el moment d'obrir el van empentar i van entrar a dins. Un cop a l'interior, van regirar les habitacions i després van fugir corrents pel balcó, sense aconseguir sostreure res.

Arran d'això, els agents van detenir la noia per un delicte de robatori amb violència i van iniciar diverses gestions per localitzar els altres autors. Unes hores després, es van localitzar i detenir els altres tres implicats en el robatori amb violència.

Posteriorment, els mossos van esbrinar que tres del joves ja havien estat a casa de la víctima el passat 2 de juliol. En aquella ocasió, es van guanyar la confiança de l'home per entrar a casa seva i, en un descuit, li van sostreure 8.000 euros en efectiu. Per aquest motiu també se'ls acusa d'un delicte de furt.

Els detinguts majors d'edat van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, mentre que els menors van passar a disposició de Fiscalia de Menors.