L'espai Share Coworking de Manresa dona la benvinguda a l’estiu

Festa a l'espai Share Coworking de Manresa
Festa a l'espai Share Coworking de Manresa | Share
Redacció
10 de juliol del 2018
Actualitzat el 12 de juliol a les 8:03h
L'espai Share Coworking de Manresa ha donat la benvinguda a l'estiu amb una festa a les oficines ubicades a la carretera de Cardona. Els professionals residents que treballen habitualment a Share Coworking han protagonitzat una sessió lúdica en què han participat una cinquantena de persones que han gaudit amb la música i la gastronomia. La 3a Festa Afterwork d'estiu ha servit per posar en comú els projectes amb què treballen els professionals i compartir noves oportunitats de negoci. La vetllada ha comptat amb la col·laboració de les cerveses artesanes La Pirata i de Ca l'Arpellot.

L'espai programa durant tot l'any xerrades, cursos, tallers i dinàmiques per a emprenedors per afavorir els contactes i les oportunitats. Share es reivindica com un espai obert on passen coses interessants més enllà de la seva funció com a espai de treball- 

Coworking a Manresa

Share Coworking es consolida com un dels espais de referència en l'àmbit del coworking a la capital del Bages. Les oficines compten amb catorze professionals residents d'àmbits professionals diversos en un espai modern, preparat i inspirador que té capacitat per a 42 unitats de treball simultànies.