Una escola bagenca, entre els sis centres catalans amb el Segell d'Innovació Educativa Smart

L'escola Paidos és la primera escola bagenca en obtenir el segell Smart
L'escola Paidos és la primera escola bagenca en obtenir el segell Smart | ConstruBages
Redacció
10 de juliol del 2018
Actualitzat a la 13:31h
L'escola Paidos és un de les sis primeres escoles de Catalunya que han rebut el Segell d'Innovació Educativa Smart validat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). El segell identifica les escoles que situen els procediments innovadors en el seu projecte pedagògic amb la intenció d'assolir l'excel·lència en la formació dels seus alumnes a través de la qualitat de la seva formació, la integració dels valors i la disponibilitat d'ambients de treball que ajudin a la participació i a la creativitat.

El segell és una manera d'acreditar el treball en valors, l'esperit crític, els processos inclusius, la integració dels idiomes, l'esperit científic i la recerca en els processos didàctics, així com el desenvolupament del potencial de cada alumne amb els millors resultats d'aprenentatge.

Les escoles Smart són escoles obertes al seu entorn ja que col·laboren activament amb les famílies i garanteixen un alt nivell de qualitat educativa i innovació, amb una visió transversal del procés educatiu, centrat sempre en la figura de l'estudiant i en el desenvolupament de les seves competències.