Artés estrena un nou cicle de Concerts de proximitat

Presentació del cicle de Concerts de proximitat d'Artés
Presentació del cicle de Concerts de proximitat d'Artés | AjArt
Redacció
10 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:54h
Artés organitzarà els propers tres dimecres de juliol (11, 18 i 25) el 1r cicle de Concerts de Proximitat.

Els dies 11, 18 i 25 de juliol, i com a iniciativa de les regidories d'Urbanisme, Promoció econòmica i Cultura, tindrà lloc el primer cicle de concerts en petit format sota el nom de Concerts de proximitat. Els concerts s'ubicaran en un espai del nucli antic el qual forma part d'un conjunt arquitectònic reformat i protegit com a Bé d'Interès Local, la Plaça Padró.

Així doncs, la idea és ressaltar elements de producció local, mostrant i podent gaudir de racons amb encant de la població que sovint queden en l'oblit i tot plegat acompanyats de músics i productes gastronòmics locals. 

En aquesta primera edició s'han programat tres concerts gratuïts, cada dimecres de juliol a les 21:30h a la Plaça Padró. L'estrena serà el proper dimecres 11 de juliol amb la Jazz Standards Trio, la segona actuació serà a càrrec de Cèlia Vila i el 25 de juliol en Sergi Padilla i el Ricard Cots finalitzaran el 1r cicle de Concerts de Proximitat.

Col·laboren Caves Gibert, Vins Solergibert, Artium, Cerberus i Casa Amella, els quals acompanyaran les vetllades musicals amb productes gastronòmics locals.