Albert Miralda diu adéu a una «dolça i profitosa» etapa al capdavant de Sant Salvador

L'actual batlle del poble bagenc ha comunicat que no es presentarà com a alcaldable a les municipals de l'any vinent

10 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:06h
"No marxo esgotat; marxo per convicció democràtica perquè crec que el relleu i la regeneració són vitals per garantir el bon desenvolupament de qualsevol projecte". Així s'ha expressat Albert Miralda, actual alcalde de Sant Salvador de Guardiola, en un escrit en el qual ha explicat la seva decisió de no optar a la reelecció com a batlle de la vila bagenca en les eleccions municipals de l'any vinent.

Miralda va agafar les regnes de l'alcaldia l'any 2007 amb la candidatura Gent pel Canvi; un càrrec que va repetir durant els mandats 2011-2015 (amb Gent pel Canvi) i 2015-2019 (amb CiU; PDECat). Afirmant que "el balanç d'aquests onze anys com a alcalde és positiu", l'actual batlle valora "el llegat positiu que hem aportat com a equip de govern". En aquest sentit exposa que malgrat la "severíssima" crisi econòmica "hem obtingut uns resultats satisfactoris" amb accions que "sempre han intentat atendre les necessitats sectorials i individuals de persones, col·lectius i organitzacions".

D'aquestes en ressalta, entre d'altres, "la consolidació i ampliació de serveis; la gestió responsable dels pressupostos; la posada en marxa d'un pla progressiu d'endreça dels entorns i de l'espai públic, i l'avenç assolit en comunicació, transparència i participació".

Amb la "consciència tranquil·la"

"Ha arribat el moment de canviar d'aires i cloure una dolça i profitosa etapa personal i professional", exposa, tot afegint que "sóc conscient que encara queda molta feina pendent però me'n vaig amb la consciència tranquil·la i convençut d'haver-me dedicat en cos i ànima a Sant Salvador i a la seva gent; la meva gent" amb "esforç, amb sacrifici i amb un sentiment profund de pertinença que sempre m'acompanyarà".

Assegurant que marxa "amb orgull, amb satisfacció i decididament content amb la feina feta", Miralda recalca que ha pres la decisió ara ("il·lusionat com el primer dia") per evitar "que comencin a defallir les forces o les ganes de fer coses". Tot i així assenyala que "tinc la sensació agredolça de no haver pogut culminar idees i projectes que estaven en fase de maduració".

L'escrit acaba fet un agraïment a totes les persones "que m'he topat pel camí": "n'hi ha que s'han acostat i d'altres que s'han allunyat , però mai hem actuat per complicar la vida a ningú". "Ens queden deu llargs mesos per endavant i moltes coses per acabar. Seguim, i ho farem amb molta dignitat, com fins ara: compromesos amb l'Ajuntament i el país", conclou.