Cinc medalles per a Àneu Ferrer en el Campionat de Catalunya infantil de natació

Els nedadors del CN Minorisa van aconseguir dues mínimes estatals i divuit millors marques personals

10 de juliol del 2018
Actualitzat a les 9:09h
La barcelonina piscina de Sant Jordi, la primera piscina coberta de 50 metres de l'estat, va ser l'escenari triat per la Federació Catalana de Natació per celebrar-hi el Campionat de Catalunya infantil de natació. La instal·lació, que gestiona la mateixa federació, va obrir les seves portes als campionats des del passat divendres fins al diumenge.

L'equip del CN Minorisa, que entrena Genís Rico, el formaren nou esportistes, Àneu Ferrer, Victoria Didyk, Aroa Serracanta, Alba Martínez, Érik Ribes, Carles Martínez, Miquel Rosich, Gabriel Jan Iwan, Adrià Herrador i Edgar Rosado.

Els nedadors del club manresà han tingut una molt bona actuació, assolint dues mínimes per participar en els Campionats Estatals de la categoria i millorant fins a divuit dels seus millors registres personals. En l'aspecte individual, cal qualificar de brillant la gran competició realitzada per la nedadora Àneu Ferrer que va sumar fins a cinc medalles (dos ors, dos argents i un bronze), de sis proves en les que va participar.

Així mateix, el seu registre en els 100 metres esquena, li va permetre escalar fins a la segona posició general en la classificació per Taula Fina, o sigui la segona millor marca femenina de tot el campionat. Les mínimes estatals han estat per Jan Iwan en 100 i 200 metres esquena.