El 14è Campus Gospel de Rajadell diu adéu fent gaudir el públic, que omple la plaça de l'Església

El concert dels Esclat Gospel Singers i l'Esclat Junior va posar el punt i final diumenge al vespre al festival que durant tot el cap de setmana s'ha celebrat a la població bagenca

El Campus Gospel Rajadell va tancar una nova edició diumenge
El Campus Gospel Rajadell va tancar una nova edició diumenge | Esclat
Redacció
09 de juliol del 2018
Actualitzat el 10 de juliol a la 13:05h
Energia, somriures i gospel van ser tres dels ingredients del magnífic ambient viscut diumenge a la tarda en el punt i final del 14è Campus Gospel de Rajadell a la plaça de l'Església. El festival s'acomiadava fins l'any vinent fent gaudir de valent tot el públic a través de la música dels Esclat Gospel Singers i l'Esclat Junior en un concert amb els grans èxits de la música gospel interpretats per la banda bagenca. Més de 400 persones van omplir la plaça per acomiadar un festival que continua acumulant èxits i noves experiències després de 14 edicions. Aquest any el públic ha vibrat de valent amb els concerts dels grups nord-americans Singing Sensations Youth Choir, The Cultural Heritage Choir, acompanyats de la veu potent de Terrance Kelly, i dels propis Esclat Gospel Singers.

Els campusins, protagonistes

La jornada d'aquest diumenge va començar amb l'activitat oberta Sunday Service dirigida per Terrance Kelly que va consistir en una sessió espiritual de música afroamericana al bell mig de la natura. Durant tot el cap de setmana, més d'un centenar de persones aficionades a la música gospel vingudes d'arreu de Catalunya, la resta de l'Estat i França han participat als tallers per aprendre a cantar gospel en una experiència rodona enmig d'un gran ambient. Ahir a la tarda abans del darrer concert els campusins van rebre els diplomes que acreditaven la seva participació al festival.

Rajadell, escenari ideal

Rajadell ha estat una festa durant tot el cap de setmana en què s'ha viscut un gran ambient de música i convivència entre els músics, els campusins i el públic que cada vespre ha omplert pràcticament la plaça de l'Església.

L'Esclat Gospel Singers és l'entitat organitzadora del festival  i ja pensa en la propera edició del certamen que ha estat possible gràcies al patrocini de l'Ajuntament de Rajadell i el suport de la Xarxa Gospel de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Parròquia de Rajadell, l'Associació Cultural Recreativa de Rajadell i Electricitat Josep Oliva. En paral·lel, el certamen té els següents col·laboradors: celler Collbaix, Cal Miliu, Cal Valls, Gospel Fans, Classical Movements, Masia Can Junyent, Ca l'Isclet, Regió7 i El Reguer.