Control Group signa un conveni amb el Kursaal per donar suport a la seva programació escènica

Jordi Basomba i Josep Obiols durant la signatura del conveni de col·laboració
Jordi Basomba i Josep Obiols durant la signatura del conveni de col·laboració | Kursaal
Redacció
09 de juliol del 2018
Actualitzat a la 13:07h
El conseller delegat de Control Group, Josep Obiols, i el gerent de Manresana d'Equipaments Escènics (MEES), Jordi Basomba, han signat, aquest dilluns al matí, un conveni de col·laboració amb l'objectiu de donar suport a la programació d'espectacles que es porten a terme en els tres espais que gestiona MEES: el teatre Kursaal, el teatre Conservatori i l'Espai Plana de l'Om. 

La col·laboració respon a la voluntat de Control Group de recolzar iniciatives culturals i socials "que ajudin a millorar la vida de les persones del territori", manifesten des de l'empresa. D'aquesta manera, el conveni de col·laboració amb el Kursaal se suma a diverses activitats realitzades per la bagenca enfocades a aconseguir aquest objectiu, com són el projecte Posem-hi el cor d'Althaia o el premi d'Investigació i d'Innovació sobre persones amb Discapacitat Intel·lectual organitzat per Ampans.

Control Group és una empresa especialitzada en oferir serveis tecnològics per empreses, entre els quals destaquen: el software de gestió, les solucions gestionades d'impressió i els sistemes informàtics. En els últims anys, ha experimentat un fort creixement en totes les seves línies de negoci i ha dut a terme projectes importants com gestionar el servei d'impressió del Mobile World Congress.

Manresa d'Equipaments Escènics valora molt positivament la col·laboració de Control Group, capdavantera en el seu sector al territori, cosa que esperona al Kursaal a continuar la tasca de programació i difusió d'activitats culturals a la Catalunya central.