El Petit Celler proposa un maridatge de formatges i vins catalans per aquest dijous

El formatge que es tastarà prové de Vilassar de Dalt
El formatge que es tastarà prové de Vilassar de Dalt | Artefor
Redacció
09 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:55h
El Petit Celler de Manresa ha programat, per aquest dijous, 12 de juliol, una vetllada gastronòmica i enològica que tindrà com a principal protagonista el formatge. Concretament l'artesanal Artefor, produït a Vilassar de Dalt i fet amb llet d'ovella i cabra  (pasteuritzada, molt a poc a poc, al bany maria) en un procés totalment manual amb sensibilitat per la protecció del territori. 

El tast, que començarà a un quart de nou del vespre, comptarà amb els formatges Forcat, d'ovella amb llarga maduració (que es maridarà amb un Pic de Solergibert 2017); el Lingot de Cabra (maridat amb el Brunus Rosé 2016); el Rodonet de Cabra, rentat amb aigua de mar (acompanyat d'un Mont-Ferrant Bertha Bouzy 2011), i el Rodonet d'Ovella rentat amb aigua de mar (maridat amb l'Huguet Gran Reserva Brut Clàssic 2009).

El preu de la proposta és de 20 euros i de 15 pels socis del Petit Celler. Les reserves es poden fer enviant un correu a [email protected] o trucant al 93 872 19 07. Les places són limitades.