El Bages i el Moianès preveuen coordinar 10 autobusos per anar a la manifestació de dissabte

El Bages i el Moianès organitzen busos per anar a la manifestació del 14-J
El Bages i el Moianès organitzen busos per anar a la manifestació del 14-J | Adrià Costa
Redacció
09 de juliol del 2018
Actualitzat a les 9:36h
Òmnium Bages-Moianès i l'ANC han organitzat autobusos per anar a la manifestació per reclamar l'alliberament dels presos polítics i el retorn dels polítics exiliats que tindrà lloc a Barcelona aquest dissabte, 14 de juliol, a les set de la tarda.

Les entitats locals preveuen proporcionar-ne una desena, tres o quatre dels quals sortiran des de Manresa. La resta, segons fonts de l'ANC, ho faran des de Cardona (passant per Súria, Callús i Sant Joan de Vilatorrada); Oló; Artés; Calders; Moià, i Sant Fruitós de Bages.

Els que surtin des de la capital del Bages ho faran a les quatre de la tarda des de l'estació d'autobusos de Manresa. És previst que es torni un cop acabi la manifestació.

Els bitllets es poden comprar a partir d'avui a l'Espai Òmnium (carrer Sobrerroca, 38), de set de la tarda a nou del vespre, o per internet, a través d'aquest enllaç.

Pel que fa a la resta de pobles, els tiquets es podran adquirir als punts habituals. L'horari de sortida dels vehicles pot variar depenent del municipi.