Paula Raul i Mònica Clemente, campiones d'Espanya sub23 a Sòria

La tanquista ha marcat 13"63 en la final de 100 metres tanques amb suport de vent, i la perxista ha hagut de compartir el títol per un fort aiguat que ha fet suspendre la prova

Mònica Clemente, Paula Raul i Júlia Quevedo a Sòria
Mònica Clemente, Paula Raul i Júlia Quevedo a Sòria | CAM
08 de juliol del 2018
Actualitzat el 09 de juliol a les 21:17h
Les atletes de l'Avinent Manresa, Paula Raul i Mònica Clemente, s'han proclamat a Sòria campiones d'Espanya sub23 en el transcurs del Campionat d'Espanya que s'ha disputat aquest cap de setmana.

Paula Raul va estar la clara dominadora dels 100 tanques en la jornada de dissabte, imposant-se amb autoritat tant en les semifinals com en la final, amb registres de 13"66 en les semis i de 13"63 en la final, tot i que el vent va estar superior al reglamentari i les marques no van ser computades a la taula de rècords.

Mònica Clemente s'ha penjat la medalla d'or, compartint l'honor amb Miren Bartolome (Grupoempleo Pamplona At), superant ambdues el llistó sobre 4,26 metres. La forta tempesta que ha caigut sobre l'estadi Los Pajaritos de la capital castellana ha obligat a l'organització a donar per acabada la competició atorgant el títol estatal a les dues atletes.

Júlia Quevedo ha aconseguit posició de finalista (entre les 8 primeres) amb la 7a posició en al final de triple, amb un salt de 12,13 metres. Quevedo també ha ocupat la 9a posició en al final de llargada amb un millor intent de 5,40 metres.

Clemente marxa de Sòria cap a Avila, on dimarts prendrà part en l'encontre internacional de salts entre els combinats absoluts d'Itàlia, Portugal i Espanya.