El Campus Gospel Rajadell estrena concerts amb Singing Sensations Youth Choir

El concert va fer vibrar el públic que divendres a la nit omplia la plaça de l'Església de Rajadell

Els nordamericans Singing Sensations Youth Choir davant l'església de Rajadell
Els nordamericans Singing Sensations Youth Choir davant l'església de Rajadell | EGS
Redacció
07 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:26h
Un concert ple de força dels Singing Sensations Youth Choir va obrir ahir al vespre les actuacions per al públic del catorzè Campus Gospel de Rajadell. El grup, format per nens i joves a partir de set anys de la ciutat nordamericana de Baltimore, es va posar a la butxaca un públic entregat que no va parar d'interactuar i gaudir de la música. Els campusins, les persones que aquests dies participen als tallers de gospel que es fan a Rajadell, hi van tenir un paper destacat interpretant alguns temes juntament amb el cor de Baltimore. El Singing Sensations Youth Choir és un referent per a les formacions en què, des de la música i les arts, es treballa la integració i el desenvolupament dels joves assolint un alt nivell artístic.

El Campus Gospel de Rajadel acull des d'aquest dijous més d'un centenar de persones que participen als diferents tallers i activitats organitzades en aquest petit municipi del Bages. Es tracta d'un esdeveniment que combina la formació en música gospel amb concerts oberts al públic de primeres figures del gènere. El proper concert tindrà lloc avui dissabte a les 10 de la nit i anirà a càrrec de Linda Tillery&the Cultural HeritageChoir. Serà l'actuació més destacada d'aquesta 14a edició del campus.

Diumenge al matí se celebrarà una sessió especial anomenada Sunday Service oberta a tothom qui vulgui assistir-hi al mig de la natura. Consistirà en una activitat de cant espiritual dirigida per Linda Tillery i Terrance Kelly. Es recrearan les misses afroamericanes que se celebren cada diumenge al matí a moltes comunitat americanes. Aquest serà el dia més familiar del festival. Hi tindrà lloc el Mini Campus, una activitat adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys i que consistirà en un taller de Laia Badrenas.

I el darrer concert arribarà diumenge, a dos quarts de 8 del al vespre, amb l'actuació dels Esclat GospelSingers& Esclat Junior que presentaran una selecció del temes dels darrers espectacles.

Organització

L'Esclat Gospel Singers és l'entitat organitzadora del festival que té com a patrocinador l'Ajuntament de Rajadell i compta amb el suport de la Xarxa Gospel de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Parròquia de Rajadell, l'Associació Cultural Recreativa de Rajadell i Electricitat Josep Oliva. En paral·lel, el certamen té els següents col·laboradors: celler Collbaix, Cal Miliu, Cal Valls, Gospel Fans, Classical Movements, Masia Can Junyent, Ca l'Isclet, Regió7 i El Reguer.