El cap de turisme del Consell Comarcal renuncia per «l'actitud desconsiderada» de Joan Badia

El PSC demana a la presidència "una reflexió sobre les formes en les actuacions d'alguns dels seus consellers"

Redacció
06 de juliol del 2018
Actualitzat a les 15:55h
Joan Badia, en una imatge d'arxiu
Joan Badia, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
El grup comarcal del PSC ha emès un comunicat on explica que el Cap de l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Bages ha renunciat al càrrec "per l'actitud desconsiderada i inacceptable" del Conseller de Promoció Econòmica i alcalde de Callús, Joan Badia, segons han denunciat els membres de l'àrea en una instància que han entrat al registre de l'ens.

Segons els socialistes "aquesta actitud denunciable, la falta de resolució i la manca de bona gestió" per part "d'alguns consellers" del govern format per ERC i Iniciativa-Verds "ha provocat una crisi dins d'una àrea fonamental en l'estratègia comarcal, en la projecció turística i econòmica del territori en projectes cabdals en fase d'execució com Bages Turisme, Geoparc, o el Rebost del Bages, entre d'altres".

El PSC valora que l'equip de l'Àtea de Turisme "ha capgirat amb la seva professionalitat i dedicació el projecte turístic, i la seva tasca ha estat reconeguda i elogiada pels agents públics i privats del nostre territori i també per administracions i organismes supracomarcals".

El grup socialista demana als president del Consell Comarcal i als consellers afectats que informin a tots els agents implicats i detallin "què ha passat, perquè ha passat i el més important, com es pensa resoldre aquesta crisi".

Així mateix, demana a la presidència "una reflexió sobre les formes en les actuacions d'alguns dels seus consellers que sembla han descuidat o fins i tot s'han extralimitat en l'exercici de les seves competències i que entenem que s'han inhabilitat per continuar en els seus carrecs i que cal reorientar l'actual situació".