Les centenàries festes de Viserta de Monistrol celebraran els 65 anys de la Geganta Jove

Els populars gegants del carrer Viserta
Els populars gegants del carrer Viserta | AVV AFUM
Redacció
05 de juliol del 2018
Actualitzat a les 15:00h
Monistrol de Montserrat viurà aquest cap de setmana les populars i centenàries festes del carrer Viserta, orfanitzades per l'AVV AFUM. Un ample ventall d'activitats per a totes les edats engloben un programa, que seguint els tradicionals cànons de la festa, ha elaborat la comissió de festes. 

Aquest any, entusiasmats per la recuperació d'un antic costum, sota el guarniment dels carrers i junt a la presència dels Gegants de Viserta, es comptarà amb la participació musical de la Banda dels Gegants, formació d'orquestra de vuit músics, que farà les delícies de tots els assistents i amenitzaran les típiques passades donant un toc encara més alegre i festiu a la celebració.

Aquest 2018, a més a més, el carrer de Viserta està de doble festa ja que celebra el 65è aniversari de la Geganta Jove, que s'estrenà el 28 de juny de 1953. Junt amb els actes celebrats la passada vigília de Corpus per a festejar-ne l'efemèride i l'estrena del nou vestuari, el proper diumenge aquesta geganta serà especialment protagonista de la passada de la tarda, on desfilarà juntament amb les altres gegantes que s'han realitzat arreu amb la mateixa fesomia. Hi participaran les següents parelles: Gegants de l'Hospitalet de Llobregat, de Manlleu, de les Borges Blanques, del barri de Sant Miquel de Cardona i de la Companyia Comediants.

Enguany els Quatrers de la Festa seran Pol Hinojosa i Nerea Quesada, Joan Pozo i Núria Carreras i Joan Aynaud i Nerea Suárez.