The River Troupe Gospel posarà la banda sonora a l'arrelat acte en record als incendis de Sant Mateu

Redacció
05 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:31h
The River Troupe Gospel actuarà a Sant Mateu de Bages aquest dissabte
The River Troupe Gospel actuarà a Sant Mateu de Bages aquest dissabte | TRTG
Com cada any, Sant Mateu de Bages recorda els incendis que vam assolar el municipi els anys 1994 i 1998  amb un concert amb el lema Pel Verd Després del Negre. Enguany, els encarregats de posar l'accent musical a la jornada seran els sallentins The River Troupe Gospel, que oferiran un repertori de cançons d'aquest gènere nascut als Estats Units a començaments del segle XX. El recital tindrà lloc aquest dissabte, 7 de juliol, davant de l'església de Sant Mateu, i començarà a dos quarts de nou del vespre.
 
The River Troupe Gospel va crear-se l’any 2010 per part d'uns quants membres de la Coral La Troupe del Riu. Actualment el conjunt, dirigit per Vicen Alfonso i Jaume Riu, està format per més d'una seixantena de cantaires i músics provinents de Sallent, Cabrianes, Balsareny, Avinyó, Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Fruitós de Bages, Súria, Berga, Santpedor, Sant Salvador de Guardiola, Artés i Barcelona.
 
L'espectacle que presentaran dissabte a Sant Mateu porta per títol Gospel & Tribute, que combina temes de gospel amb cançons de tribut a artistes com Madonna, Marvin Gaye, U2, Dolly Parton, Michael Jackson, Carole King o Leonard Cohen, entre d'altres.
 
La jornada Pel Verd Després del Negre està organitzada per l'Agrupació Cultural Riubrogent i l'Ajuntament de Sant Mateu de Bages.