Friman celebra amb els seus professionals el cinquantè aniversari de l'empresa

Celebració del 50è aniversari de Friman
Celebració del 50è aniversari de Friman | Friman
Redacció
04 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:08h
Una jornada de portes obertes per als professionals i les seves famílies va donar el tret de sortida, diumenge, als actes del cinquantè aniversari de la bagenca Friman, una de les principals empreses familiars catalanes en distribució d'aliments congelats per al sector de l'hostaleria. Prop de sis-centes persones van participar en un acte que va servir per posar en valor la feina d'equip feta al llarg de tots aquests anys i reconèixer la contribució que ha tingut l'equip humà en el creixement de l'empresa.

Durant la jornada els empleats de Friman i els seus familiars van poder gaudir de diferents activitats lúdiques que es van organitzar a les mateixes instal·lacions de l'empresa, ubicada al polígon Sant Isidre de Sant Fruitós de Bages. Els assistents a la jornada també van poder visitar alguns dels principals espais de la companyia com el magatzem de congelat, on van experimentar la sensació de treballar a una temperatura de 22 graus sota zero, les cotxeres d'on surten diàriament els camions que reparteixen els productes a tot Catalunya, o les oficines centrals.

Nova imatge corporativa

L'acte de diumenge va servir també per presentar en societat la nova imatge corporativa de l'empresa, que s'ha renovat coincidint amb el cinquantè aniversari. Durant la jornada van estar exposats els vehicles comercials de Friman amb la nova retolació, que fa referència a l'experiència de l'empresa en el sector de l'alimentació.

Friman va néixer l'any 1968 com a distribuïdora de productes congelats per a petits establiments d'alimentació. Avui, la seva activitat se centra en distribuir productes congelats, peix i marisc fresc, refrigerats i productes a temperatura ambient per al canal horeca, amb una xifra de negoci l'any 2017 de 43,5 milions d'euros. L'empresa mou més de 4.000 referències i té clients a Catalunya, nord del País Valencià, la franja d'Aragó, Andorra i el sud de França.