L'arribada dels campusins marcarà dijous l'inici del 14è Campus Gospel de Rajadell

Un centenar llarg d'aficionats a la música gospel comencen a arribar a Rajadell per participar dels tallers d'aprenentatge del festival

Imatge d'arxiu d'un taller del Campus Gospel Rajadell de 2017
Imatge d'arxiu d'un taller del Campus Gospel Rajadell de 2017 | Esclat
Redacció
04 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:03h
L'arribada dels més de cent campusins inscrits al Campus Gospel de Rajadell marca l'inici del festival que se celebrarà fins diumenge a la plaça de l'Església. Procedents d'arreu del territori català, França i el País Basc aquest dijous a la tarda arribarà el gruix de persones inscrites als tallers per aprendre a cantar gospel, un dels principals atractius del certamen, que enguany arriba a la catorzena edició. El festival comptarà amb actuacions de grups de primer nivell en què destaquen Linda Tillery i Terrance Kelly, dues de les veus més reconegudes de la música afroamericana dels Estats Units.

Sessió de benvinguda

El Campus Gospel de Rajadell començarà aquest dijous al vespre amb una sessió oberta de benvinguda que també comptarà amb artistes del territori. Els inscrits als tallers tindran activitats durant tota la jornada de divendres i dissabte.

Gospel obert a tothom

Diumenge al matí se celebrarà una sessió especial anomenada Sunday Service oberta a tothom qui vulgui assistir-hi al mig de la natura. Consistirà en una activitat de cant espiritual dirigida per Linda Tillery i Terrance Kelly. Es recrearan les misses afroamericanes que se celebren cada diumenge al matí a moltes comunitat americanes.

Els tres concerts, a punt

El grup Linda Tillery & the Cultural Heritage Choir és el nou projecte de la formació d'Oakland (Califòrnia) i actuarà dissabte a les 10 de la nit a la plaça de l'Església, acompanyada de Terrance Kelly en l'actuació més destacada d'aquesta 14a edició. Divendres serà el torn per al grup nord-americà Singing Sensations Youth Choir. I el darrer concert arribarà diumenge al vespre amb l'actuació dels Esclat Gospel Singers & Esclat Junior que presentaran una selecció del temes dels darrers espectacles. El darrer concert es farà a dos quarts de 8 del vespre.

Abonament i entrades

L'organització proposa un abonament per als tres concerts a un preu únic de 40 euros. Els concerts de divendres i diumenge tindran un preu de 15 euros, respectivament, mentre que l'actuació de dissabte tindrà un cost de 18 euros. Les entrades es podran adquirir el mateix dia de concert una estona abans de cada actuació a la pròpia plaça de l'Església de Rajadell. L'organització també preveu un servei de bar per al públic. 

Activitat familiar

El festival es completarà amb el Mini Campus, adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys. Tindrà lloc el diumenge al matí i també comptarà amb la participació dels pares i mares. Laia Badrenas serà l'encarregada d'impartir el taller, que enguany arriba a la 7a edició. Les inscripcions s'han de fer a través del següent formulari: http://ow.ly/wFji30kArLz

Organització

L'Esclat Gospel Singers és l'entitat organitzadora del festival que té com a patrocinador l'Ajuntament de Rajadell i compta amb el suport de la Xarxa Gospel de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Parròquia de Rajadell, l'Associació Cultural Recreativa de Rajadell i Electricitat Josep Oliva. En paral·lel, el certamen té els següents col·laboradors: celler Collbaix, Cal Miliu, Cal Valls, Gospel Fans, Classical Movements, Masia Can Junyent, Ca l'Isclet, Regió7 i El Reguer.