El restaurant Miami s'adhereix a l'acreditació Amed

Lliurament de l'acreditació AMED a la responsable del Miami
Lliurament de l'acreditació AMED a la responsable del Miami | CatSalut
Redacció
03 de juliol del 2018
Actualitzat a les 14:31h
El Miami, restaurant emblemàtic de Manresa, amb una imatge renovada, però que manté la seva essència, ha rebut l'acreditació Amed pel fet de promoure l'alimentació mediterrània en la seva oferta diària. 

Cristina Muxí Bosch, representant del restaurant Miami i impulsora de les gestions que l'han portat a obtenir l'acreditació Amed, i Anka Sovaiala, treballadora de l'establiment, han rebut el certificat, avui dimarts 3 de juliol, de mans d'Ester Ibáñez, cap del Servei de Salut Pública del Solsonès, Bages, Berguedà i Anoia. 

El certificat Amed garanteix als clients dels establiments acreditats que en el menú diari podran escollir una varietat de productes que formen part de l'alimentació mediterrània i que han estat cuinats saludablement. Totes les cuines dels hospitals i centres sociosanitaris del Bages disposen d'aquesta acreditació, i també establiments d'aliments cuinats com ara Cal Serra, de Navàs, i altres restaurants de Manresa, com ara el Kursaal, el Congost o el Breicafè, situat a l'edifici de la Fundació Universitària del Bages. 

L'acreditació Amed

L'objectiu de l'acreditació Amed, liderada per l'Agència de Salut Pública de Catalunya, és promoure la salut a través de la millora de l'oferta, la identificació i la visibilització d'establiments de restauració que donen valor a l'alimentació mediterrània, en especial els de menú diari, ja que gairebé un 50% de la població adulta catalana menja fora de casa almenys un cop per setmana, entre setmana (Estudi de la Restauració a Catalunya. Hàbits de comportament i tendències, 2017).