​Mbici i MengemBages deixen el local del carrer del Bruc després de 7 anys

per Redacció , Manresa, 3 de juliol de 2018 a les 12:20 |
Les cooperatives MengemBages i Mbici marxen del local del carrer del Bruc després de 7 anys | GSV
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El local que, durant 7 anys, les manresanes Mbici i MengemBages compartien al carrer del Bruc número 59, va deixar d'estar operatiu a finals de la setmana passada. Així ho van expressar ambdues coopeeratives que, tal com van manifestar, "seguirem mantenint la nostra activitat però ens organitzarem de manera diferent". Els de MengemBages seguiran de cara al públic a través dels dos locals que tenen al barri de la Sagrada Família (carretera del Pont de Vilomara, 122) i al Polígon dels Dolors.

Per la seva banda, Mbici ha optat per no obrir cap seu física i a partir d'ara només oferirà els seus serveis a través de la seva pàgina web. Tal com ha exposat la cooperativa, aquesta decisió "és una aposta ferma per optimitzar els recursos i per mantenir i millorar la qualitat de les pedalades, guiatges i accions de promoció de la bicicleta que duem a terme". Tot i així han manifestat que "seguirem realitzant activitats per a escoles, lloguer de bicicletes, guiatge en btt i altres serveis des d'aquesta plataforma online".

 

 

Participació