Disset joves participen en el curs de monitor de lleure de Sallent

per Redacció , 3 de juliol de 2018 a les 11:45 |
Una de les classes del curs de monitor de lleure de Sallent | AjSllt
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El 25 de juny va començar el curs per obtenir el títol de monitor de lleure a Sallent. Una iniciativa de l'Ajuntament per obrir portes als joves en l'àmbit del lleure i la dinamització infantil i juvenil.

El curs ha tingut molt bona rebuda, una quarantena de joves van fer la sol·licitud del curs, però finalment són 17 les persones inscrites. 10 de Sallent i 7 de poblacions veïnes com Artés, Avinyó, Balsareny, Manresa o Santpedor.


En aquesta segona setmana del curs els nois i noies estan fent les classes teòriques a la Sala Vilà i Valentí de 9h a 14h. En aquestes classes es treballen 3 mòduls: Pedagogia, psicologia i recursos i eines per comunicar-se amb els nens. Aquesta part teòrica s'allargarà fins al 20 de juliol.

Un cop tinguin la part teòrica els futurs monitors tindran 3 anys per fer les pràctiques que també podran realitzar al municipi, als casals d'estiu, parc de Nadal, menjador de les escoles, etc.


El curs l'imparteix l'escola Efa i està reglat per la direcció general de joventut.

 

Participació