L'alcalde de Balsareny intenta convèncer Raul Macià que «no arrenqui llaços» i el titllen de «xulo»

VÍDEO Raul Macià i l'alcalde de Balsareny, Isidre Viu
VÍDEO Raul Macià i l'alcalde de Balsareny, Isidre Viu | Somatemps
02 de juliol del 2018
Actualitzat a les 16:03h

Els portals més espanyolistes, entre els quals la web de la feixista Somatemps, han adoptat el discurs més victimista que generalment atribueixen al catalanisme per titllar de "xulo" i de ser "discriminador" i de "fer bulluing" a l'alcalde de Balsareny, Isidre Viu, que ara fa una setmana es va acostar al conegut espanyolista d'aquesta població, Raul Macià, mentre arrencava llaços grocs que "així no es fan les coses".

El vídeo, gravat pels acompanyants de Macià, mostra Viu molt tranquil dialogant amb l'espanyolista i intentant convèncer-lo que els conflictes s'han de resoldre parlant i no destruint el que fan els altres. L'alcalde no aconsegueix el seu propòsit i Macià continua arrencant llaços al final del vídeo

Malgrat això, el vídeo és venut en les webs espanyolistes com un acte de xuleria de l'alcalde a qui acusen de discriminar i fer bulling a Raul Macià, malgrat que el seu visionat demostra totalment el contrari.

Raul Macià ha sortit recentment de presó on complia condemna per haver robat a punta de pistola, amb altres individus, drogues i diners d'uns traficants de Barcelona per comercialitzar-la després ells. Després d'estar ingressat pràcticament una dècada a la presó de Lledoners, els darrers mesos ha protagonitzat diversos actes feixistes que l'han fet reingressar al centre per cometre'ls mentre es trobava en tercer grau.

Actualment es troba en llibertat.