El CN Minorisa aconsegueix vuit medalles en el Campionat de Catalunya júnior i absolut

Berta Martínez va aconseguir cinc medalles en el Campionat de Catalunya
Berta Martínez va aconseguir cinc medalles en el Campionat de Catalunya | CNM
Redacció
02 de juliol del 2018
Actualitzat a la 13:48h

Berta Martínez va aconseguir cinc medalles en el Campionat de Catalunya Foto: CNM


De dimarts a dijous de la setmana passada es va celebrar a la piscina del CN Mataró, el Campionat de Catalunya per a nedadors júniors i absoluts, competició que, en aquesta ocasió compartia programa i protagonisme amb el darrer dels Trofeus que composen el Circuit Català de Trofeus, Gran Premi Diputació de Barcelona, el Trofeu Ciutat de Mataró.

La competició va ser reeixida, i els nedadors del CN Minorisa, entrenats per Ganís Rico, van tenir un protagonisme altament positiu. Deu esportistes del club manresà es van llançar a les aigües de la piscina del Maresme: Adrià Ribera, David Fernández, Marc Barrera, Silvia Merenguer, Mariona Monferrer, María Gea, Marta Riera, Jana Torreblanca, Bera Martínez i Àneu Ferrer.

Dins de la tònica de bons resultats de la present temporada, els nedadors del CN Minorisa, van aconseguir vuit medalles. La nedadora Berta Martínez va ser qui més va col·laborar en aquesta collita, sumant-ne quatre en categoria júnior i una en absoluta. Destaca el seu campionat júnior en els 100 metres esquena, on la seva marca li va permetre ésser bronze en categoria absoluta. També va participar en el relleu de 4x100 metres estils, que amb les seves companyes Mariona Monferrer, Silvia Merenguer i Jana Torreblanca, van aconseguir ser subcampiones de Catalunya. També van fer podi Maria Gea, tercera en els 100 metres esquena júnior, i Jana Torreblanca, en el mateix lloc en els 100 metres lliures.